Movie Tank

TOP10 Legjobb eddigi írásos filmkritikám

2011. szeptember 14. - Sparrow

Sziasztok!

Ma délután tölti be a blog első életévét. Az első bejegyzés kikerülésének első évfordulóján percre pontosan, ma délután fog kikerülni a nagy ünnepi poszt. Most viszont összeszedtem azt a 10 írásos filmkritikámat, amik szerintem a legjobban sikerültek.

10. A kör

https://m.blog.hu/fi/filmdroid/image/armida/A%20k%C3%B6r%20Samara.jpgSikerült úgy megragadnom A kört ebben a kritikában, hogy kikerülése óta szinte töretlenül uralja az olvasottsági listát. Ezt az írást mindenképpen mérföldkőnek tekintem a blog történetében.

Ide kattintva olvashatod!

 

 

9. Rango

http://sorozatportal.hu/sites/sorozatportal.hu/files/users/A-fraid/Rango%2001%5B2%5D.jpgKorrekt írás, sikerült mindenre kitérnem, ami fontos a filmmel kapcsolatban. Nem tudom, pontosan miért, de szerintem ez eddig a legjobb, animációs filmről készült kritikám.

Ide kattintva olvashatod.

 

 

8. Mártírok

https://m.blog.hu/tr/trailer/image/007/Martyrs.jpgEgyértelműen a legjobb negatív hangvételű írásom. Kicsit viccesre is vettem a hangvételt, de így még inkább sikerült visszaadnom, hogy ez a film mekkora egy szemét.

Ide kattintva olvashatod!

 

 

7. Thor

http://www.pcdome.hu/gallery/article/2872/image4.jpgJó volt erről a filmről írni, hiszen előzetes megtekintése nélkül ültem be rá, és az idei év legjobb képregényfilmjét kaptam. Ezen fellelkesedve pedig sikerült egy lelkes hangvételű kritikát rittyentenem a blogra.

Ide kattintva olvashatod!

 

 

6. Crank 1 - 2

https://m.blog.hu/ro/rovidfilmkritika/image/crank2(1).jpgNeveldine/Taylor beteg akciófilmjeiről egy bejegyzésben írtam. Sikerült lazára vennem a dolgot, így az írás is elnyert egy olyan fajta badass hangulatot, mint maguk a Crank filmek.

Ide kattintva olvashatod!

 

 

5. A remény rabjai

http://4.bp.blogspot.com/-mjqIGN95DMw/TdkExJGofdI/AAAAAAAAC70/fGvpH0yz22s/s1600/shawshank-redemption-1.jpgAzért jó ez az írás, mert sikerült benne megragadnom a film mondanivalóját, és kellőképpen visszaadnom. Az írás végén pedig, egy felsorolásban kitérek arra, hogy mi mindenről szól A remény rabjai, és milyen zseniálisan komplikált üzenete van.

Ide kattintva olvashatod!

 

4. Sin City

https://m.blog.hu/mo/movietank/image/SinCity19020502.jpgEbben az írásban mindenre kitérek, amire csak lehet, különös hangsúlyt fektetve a színészi játékra. A kritika végére pedig odaidéztem egy mondatot a filmből, ami nagyon jó lezárása az írásnak.

Ide kattintva olvashatod!

 

 

3. Precious

http://static7.origos.hu/i/0912/20091223precious3.jpgAzért lett nagyon jó ez az írás, mert Lee Daniels filmjének mondanivalója teljes mértékben megegyezik az én gondolkodásommal és világnézetemmel. Ezért sikerült igazán átéreznem a film üzenetét a kritika megírása közben.

Ide kattintva olvashatod!

 

 

2. A pankrátor

http://prizmafolyoirat.com/wp-content/uploads/2011/01/The-Wrestler.jpgNagyon jól sikerül a kritikában visszaadnom a film hangulatát és mondanivalóját, már - már meglepően jól. Jó ötlet volt, hogy a film konkrét részleteit idéztem bele a szövegbe.

Ide kattintva olvashatod!

 

 

 

1. Red

http://static.guim.co.uk/sys-images/Arts/Arts_/Pictures/2010/10/19/1287509722093/Red-film-still-006.jpgMinden kétséget kizáróan ez a legrészletesebb írásom. Nincs olyan eleme a filmnek, amire ne térnék ki. Nagyon összeszedett és lelkes írás egy nagyon jó akcióvígjátékról.

Ide kattintva olvashatod!

 

 

Tehát ezek az én véleményem szerint a legjobb filmkritikáim eddig. Persze az összes többi munkámat is nagyon szeretem. Örülnék, ha kommentben leírnátok, hogy szerintetek melyek a legjobb írásos, vagy akár videós kritikáim.

Délután pedig szülinapi " buli ", ne felejtsétek!

Sziasztok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr963225543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2011.09.14. 19:46:56

Szerintem a Gyűlöletről írt kritikád az eddigi legjobb :)
süti beállítások módosítása