Movie Tank

Fotósorozat kedvenceinkről: A Jóbarátok szereplői akkor és most

2016. december 22. - Sparrow

 

A Jóbarátok minden idők egyik legkultikusabb televíziós produkciója és egyben a valaha volt legnépszerűbb sitcom. Ez az a produkció, amit szinte mindenki látott. Nagyítóval kell keresnünk azon balsorsú szerencsétleneket, akiket eleddig megfosztott életük a hat jó barát nagyszerű, sodró lendületű, felhőtlenül szórakoztató kalandjaitól.

A sorozat már több, mint tíz éve befejeződött és igen, az eltelt esztendők nem hagyták el nyom nélkül a produkció hőseit. A fotósorozat nem csak a főszereplőkről, hanem a fontosabb mellékalakokról is megemlékezik. Jennifer Aniston olyan, mint a jó bor, ugyanakkor Courtney Cox és Lisa Kudrow nem öregedtek annyira szépen, Matthew Perry pedig eléggé elhízott.

 

A fotósorozatot sajnos jogi okokból törölnöm kellett. A Viasat3 oldalán, az eredeti publikációs felületen megnézhetitek: Ide kattintva.  

Ha tetszett a poszt, like-old a blog Facebook-oldalát! Köszönöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr7712066137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lajos bácsi az úszóedző 2016.12.22. 22:29:26

A betyárját! A Lisa Kudrow azért vesztett a feszességéből...

7esbusz 2016.12.23. 08:34:28

Uh, tényleg elég ijesztő... Courteney Cox eltorzult, kifeszített arca sem a legelőnyösebb... Matthew Perry-n eléggé meglátszanak az alkoholproblémái, konkrétan szétitta az agyát (meg a máját is gondolom....)
Hank Azaria-n is mély nyomot hagyott az idő, Tom Selleck, kissé felfújódott, de ő és a többiek amúgy rendben.

sapka 2016.12.23. 08:48:09

Lisa Kudrow vesztett a feszességéből, Courtney Cox meg eltorzult. Az egyik plasztikáztattá magát, a másik nem.
Ez jól mutatja a különbséget.

LtPetya 2016.12.23. 09:08:24

Lisa Kudrow teljesen rendben van. A Cox féle hülyére plasztikázás fényében meg főleg.

a távoli rokon 2016.12.23. 09:26:04

Az idő mindenkin nyomot hagy. Kérdés, hogy az ember mennyi időt:), energiát és pénzt kíván rá áldozni hogy ez kevésbé látszódjék. Fontos egyáltalán, hogy fiatalosabbnak, üdébbnek látszódjunk KIFELÉ, mint a valóság, vagy vannak ennél fontosabb dolgok is a saját életünkben?;) Egy médiaszereplőnél ez nyilván más súlyozású a listán, de én nagyra tartom azt, aki bár megtehetné hogy rommá fiatalíttatja magát - mégsem teszi. (Jennifer Aniston egy csoda amúgy...)

ekat 2016.12.23. 11:01:46

Amúgy azért jelzem, hogy Lisa Kudrow is máshogy nézne ki, ha az új képe ugyanúgy meg lenne szerkesztgetve, vagy hogy is mondjam, mint az a régi. (Vagy esetleg egy kicsiből van kinagyítva - mindenesetre semmi részlet nem látszik rajta, az újjal ellentétben, ami egy közeli és éles kép.)

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2016.12.23. 12:24:33

Atyaisten, Courtney Cox!!!! Miért nem tiltják be a botoxot globálisan??? :o
süti beállítások módosítása