Movie Tank

Jay és Néma Bob párosa visszatér a vászonra

2017. február 11. - Sparrow

Kevin Smith filmrendezői-forgatókönyvírói tehetségének legfontosabb összetevői az egészen egyedi humorvilág, valamint a minden ökörködés ellenére folyamatosan jelenlévő, parodisztikusan tálalt mögöttes tartalom, ami az esetek nagy részében a fogyasztói társadalom valamely aspektusát célozza meg.

A régóta várva-várt Shop-stop 3. sajnos parkolópályára került, viszont Smith egy másik kultfilmje, a Jay és Néma Bob visszavág megkaphatja második felvonását. A forgatókönyv elvileg már el is készült, a mű címe Jay and Silent Bob Reboot. Az elnevezés kreatívan megtévesztő, ugyanis természetesen folytatásról van szó, amelynek cselekménye azonban az első részből ismerős Bunkóman és Gyökér film rebootja köré csoportosul.

Reméljük, legalább ez az alkotás tényleg megvalósul, hogy újra nevethessünk a Jason Mewes által életre keltett Jay és a rendező megszemélyesítésében érkező Néma Bob agyalágyult kalandjain!

jay.png

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr8412247876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csodakutya011 2018.03.01. 13:43:22

Nagyon szeretem minden filmjét. Várom már.
süti beállítások módosítása