Movie Tank

15 várva várt film 2013-ból

2012. december 17. - Sparrow

Jön az évösszegzés februárban, és lesz még néhány ígéretes 2012-es darab januárban is, de azért nem illik megfeledkezni az elképesztően csábító 2013-mas filmévről sem, hiszen lesz itt minden, ami szem-szájnak ingere. Nem volt különösebben könnyű, de összeállítottam egy 15 helyezettet tartalmazó rangsort azokból a címekből, amikre már epekedve várok.

movie-realeases-2013.jpg

15. The Tomb

thetombphoto_1344848055.jpgMelyik valamire való akciófilm-rajongó nem várja Sly és Schwarzi közös dobását, most őszintén! Előbbi egy építészmérnököt alakít, aki nem kisebb dilemmával szembesül, minthogy bezárták az általa tervezett börtönbe, amit főhősünk ráadásul abszolút szökésbiztosnak tervezett meg. Na most mi lesz? Hátha majd Arnold segít!

 

 

14. Gengszterosztag

gangster-squad-poster02.jpgHabár a gengszterfilmek aranykora már nagyon régóta csupán szép emlék, azért időnként érkezik egy-egy kiváló darab. Jövőre például itt lesz eme mű, melyet tavalyról toltak át, A sötét lovag: Felemelkedés premierjén megesett lövöldözés miatt, ugyanis a Gengszterosztag egyik jelenetében a maffiózók egy mozivászon mögül nyitnak tüzet a közönségre. Ezt a képsort már nem fogjuk látni, de azért itt lesz Sean Penn, Emma Stone, Nick Nolte, és Ryan Gosling!

 

 

 

 

 

13. World War Z

world_war_z_1.jpgMonumentális zombifilm, ha ez a címből nem derült volna már amúgy is ki. Hogyha sikerülne egy The Walking Dead fillingű mélyítést belekalapálni, biztos remek lenne. A látványos csatajelenetek így is garantáltak, ráadásul a főszereplő Brad Pitt, akit már számtalan karaktertípusban láthattunk, biztos vagyok benne, hogy itt is helyt áll majd.

 

 

 

 

 

 

 

12. Vasember 3

Iron-man-3-iron-man-31758025-1060-1600.jpgLehet, hogy meglepő, de az eddigi két Vasember-filmtől egyáltalán nem voltam elájulva, a második részt egyenesen rossznak tartom, viszont az új film előzetese azért bizakodásra ad okot. Talán végre igazi, kőkemény drámai töltést kapunk, ráadásul Ben Kingsley fő gonoszként rendkívül csábító.

 

 

 

 

 

 

 

11. Az éhezők viadala: Futótűz

catching fire.jpgAz idei év egyik legnagyobb dobása volt Az éhezők viadala, és ha minden jól megy, a folytatás is hasonló minőséget fog produkálni. Jennifer Lawrence ismét a főszerepben, és az összes többi színész is visszatér, Gary Ross ugyan távozott a rendezői székből, de reméljük, hogy ez nem lesz negatív hatással az összképre. Az alapot képező regény már korántsem olyan jó, mint a nyitódarab, ezért került ennyire hátra a film.

 

 

 

 

 

 

10. Red 2

red-2-teaser-poster.jpgTalán a valaha készített legjobb akcióvígjáték a Red, mely egyszerre mutat látványos zúzdákat, és nevettet meg frenetikus poénokkal. Reméljük, hogy a folytatás is hasonlóan kiváló lesz, hiszen visszatért Bruce Willis, John Malkovich, és Helen Mirren is!

 

 

 

 

 

 

 

 

9. Másnaposok 3

hangover-3-john-goodman.jpgA semmiből érkezett meg annak idején Todd Phillips a Másnaposokkal, mely szinte azonnal klasszikus lett hihetetlenül eredeti humorvilágával. A színvonalat csont nélkül tartotta a folytatás is, és most érkezik a harmadik epizód! Ezúttal nem lesz sem esküvő, sem pedig legénybúcsú, ám a másnap valahogy mégis megérkezik. Visszatért minden kedves ismerős, ráadásul itt lesz az aduász, John Goodman is!

 

8. Erőnek erejével

last-stand-poster-610x940.jpgAz Osztrák Tölgy visszatérésének első főszerepe, mely sablonos, ámde annál szórakoztatóbb akcióőrületnek ígérkezik. Adva van egy szökött drogbáró, a mexikói határ, amin át akar kelni, és egy kisváros, az utolsó akadály, ami elválasztja céljától. Ám nem számolt Schwarzival, aki mindent megtesz, hogy megállítsa, hiszen ő a KIBEBASZOTT SHERIFF!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7. Thor: The Dark World

thor2.jpgMár a Thor is meglepően kiváló volt, úgyhogy kíváncsian várom a folytatást, mely, most, hogy a Bosszúállók is kitombolta magát, talán még monumentálisabb lesz, mint az első rész. Chris Hemsworth ismét a főszereplő, de Natalie Portman, és Tom Hiddleston is visszatérnek. Látványra, gyönyörű fényképezésre, és fasza koreográfiákra számítunk!

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Farkas

wolverine-still.jpgRozsomák második önálló mozifilmje, mely a karakter nagyon izgalmas japán vonatkozásaiból építkezik. Kegyetlen, és agresszív főhősünk szerepében ezúttal is az utánozhatatlan Hugh Jackman, ha minden jól megy, ismét fantasztikus filmet láthatunk. Darren Aronofsky helyett végül James Mangold ülhetett a rendezői székbe, akiben még sohasem csalódtunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Die hard-Drágább, mint az életed

diehard5.jpgJohn McClane visszatér! Ezúttal néhány orosz tökfej seggét rúgja szét, miközben megpróbálja kihúzni a fiát is a szarból. A nagyrészt Magyarországon forgatott akciójelenetek már a trailerben is ütnek, főhősünk még ennyi megpróbáltatás után is embertelenül laza, még úgy is, hogy most külföldi pályán kell gólt rúgnia.

 

 

 

 

 

 

 

 

4. The Hobbit: The Desolation of Smaug

hobbit2.jpgMostanra még az apró kis kétkedések is felszívódtak, hiszen Peter Jackson megmutatta, hogy még mindig ért Középfölde történetének meséléséhez. Jövőre érkezik A hobbit második felvonása, melyben már, a címből adódóan is, nyilván több szerep jut Szmógnak, és talán már teljes egészében is megcsodálhatjuk a tűzokádó sárkányt.

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Nymphomaniac

nympho.jpgMert ha Trier filmet rendez, amellett nem lehet szó nélkül elmenni, mert akkor az ember biztos, hogy maradandó, és megrázó, de egyben tartalmas filmet hagyna ki. A cselekmény egy nő szexuális életét mutatja be, főszerepben a direktor kedvence, Charlotte Gainsbourg.

 

 

 

 

 

2. Az acélember

Man-of-Steel-poster2-610x904.jpgNolan és Snyder külön-külön se tudnak hibázni, így együtt viszont egészen félelmetes belegondolni, hogy mire lehetnek képesek. Snyder látvánnyal elsöpör, Nolan tartalommal megtölt, de azért ne feledkezzünk meg a főhős Henry Cavillről sem, akinek, ha úgy tetszik, Supermanen áll vagy bukik a karrierje.

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Sin City: A Dame to Kill For

sin-city-a-dame-to-kill-for-poster.jpgMostanra talán a kedvenc filmemmé nőtte ki magát a Sin City, Frank Miller agyszüleménye, melynek végre-valahára úgy néz ki, hogy elkészül a folytatása. Rejtély számomra, hogy Robert Rodrigueznek miért volt előbbre való a Machete Kills, mindenestre remélhetőleg sikerül tartani az októberi premiert, és végre a mozivásznon is megcsodálhatjuk Dwight McCarthy életének összeomlását!

 

 

 

 

 

 

 


Ha minden jól megy, a várakozás nem hiábavaló és a fenti filmek mindegyike remek élményt fog nyújtani. Remélem, még ezeken túl is rengeteg jó filmet tartogat számunkra 2013!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr544970342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.12.18. 09:02:27

hát ezek közül majdnem mindet én is várom.

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2012.12.18. 19:52:59

A Warm bodies nem került fel végül ? :D

jackass99 2012.12.19. 19:48:50

A másnaposok 3 - ra én is nagyon kíváncsi vagyok. Doug végre lehetne főszereplő :).
süti beállítások módosítása