Movie Tank

Lesznek még szörnyek és óriásrobotok - Forog a Tűzgyűrű 2

2016. november 10. - Sparrow

Guillermo del Toro régen dédelgetett álmát váltotta valóra, amikor filmvászonra vitte a tengerfenék mélyéről támadó kaijuk és az ellenük épített, emberi vezérlésű gépek háborúját. A Tűzgyűrű látványos volt, ám történetileg meglehetősen üresre sikeredett. Ettől függetlenül is érdekes azonban, hogy a produkció megbukott, hiszen az emberek általában szívesen mennek moziba grandiózus CGI-orgiák kedvéért.

A rajongók viszont fellélegezhetnek, hiszen a Star Wars VII.-ben népszerűvé lett John Boyega kiposztolt egy fotót a folytatás forgatókönyvének borítójáról. A bejelentésből nem csak az derül ki, hogy a kamerák máris forognak, hanem az is, hogy a mű címe Pacific Rim: Maelstrom lesz.

pacificrim.jpg

A folytatást nem del Toro dirigálja, a stafétabotot átadja Steven S. DeKingiht-nak, akinek van ám presztízse bőven, leginkább kis képernyős felületekről. Nevéhez fűződik például a legutóbbi, vérgőzös és trágár Spartacus-feldolgozás, valamint a Marvel és a Netflix Daredevil-sorozata is. Előbbiben kreátorként, utóbbiban producerként és íróként munkálkodott az úriember.

Az tehát biztos, hogy a direktor ért a látványos harcjelenetekhez, és egy kis szerencsével az első rész legnagyobb hibáját is kijavítja azzal, hogy világos napszakokba helyezi az összecsapásokat. Mert nagyon menő, amikor gigászi robotok ütik az óriásszörnyeket, de az sem árt, ha látunk is valamit az eseményekből.

pacificrimmaelstorm.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr111946763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madnezz · http://sorfigyelo.blog.hu 2016.11.10. 23:48:04

A gépeket Jager-nek hívták és csak az USA-ban bukott, az ügyes forgatókönyv és helyszínválasztás miatt Ázsiában rendesen tejelt a film, így összességében nyereséges lett.
süti beállítások módosítása