Movie Tank

Megérkezett a The LEGO NINJAGO Movie előzetese

2017. február 10. - Sparrow

Úgy fest, a populáris kultúra azon szakasza felé tartunk, amelyben a Lego-filmadaptációk kultusza lehet az egyik meghatározó tényező. Vagy ha meghatározó minőségről egyelőre nem is lehet beszélni, azt mindenképpen elmondhatjuk, hogy A Lego-kaland meglepő minőségi sikere a jelek szerint kisebb lavinát indított el. A nagyszerű produkció frissen bemutatott spinoff alkotása, a Lego Batman után ősszel érkezik a Ninjago cím mozis feldolgozása is.

Ahogy A Lego-kaland-ra, úgy kezdetben erre a produkcióra is ferde szemmel nézhettünk, ám most befutott az első előzetes, ami ha nem is oszlatja el minden kételyünket, azért sokat segít abban, hogy várakozásainkat döntő részben a skála pozitív oldalára pozicionálhassuk. A The LEGO NINJAGO Movie viccesnek és izgalmasnak tűnik, remélhetőleg tényleg az is lesz!

ninja.jpg

 

 

ninjaposter.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr8612244284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása