Movie Tank

Michael Bay most már tényleg végzett a Transformers-szériával

2017. február 05. - Sparrow

A Transformers kiirthatatlanul megfertőzte a multiplexeket, nagyjából abban a pillanatban, amikor a 2007-es első részt bemutatták. Michael Bay óriási bevételeket szállított óriásrobotos zúzdáival, ugyanakkor kritikai sikert nem tudott elérni. Épp ellenkezőleg, a Transformers-franchise visszatérő vendég az Arany Málna kategóriáiban.

Bay már korábban is hangoztatta, hogy életét szeretné Optimus-mentessé transzformálni, ám aztán mégis tető alá hozta A kihalás kora című negyedik felvonást és az idén érkező, Az utolsó lovag elnevezésű legújabb epizódot is. Most azonban elengedte az éterbe álláspontját, mely szerint a további felvonásokat már nem szeretné dirigálni.

Bay persze promózta is egy kicsit legújabb alkotását. Előrevetíti, hogy a transzformerek mitológiája Az utolsó lovag-ban kiszélesedik, ennek köszönhetően pedig új távlatok nyílnak meg a franchise előtt.

Folytatás persze vélhetően Bay nélkül is érkezik, jelen állás szerint 2018-ban, és ez érthető is, hiszen a Transformers rendszerint csillagászati összegeket kaszál a mozipénztáraknál.

bay_1.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr5012182804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása