Movie Tank

Megérkezett a Transformers: The Last Knight első előzetese!

2016. december 06. - Sparrow

Habár a Transformers-franchise rendkívül kevés elismerésben részesült az évek során, mégis csillagászati összegeket képes kaszálni epizódjaival. Nem is csoda, hogy egyelőre semmiképpen nem fejeződik be az óriás földönkívüli gépek háborúja, ami előbb-utóbb mindig eléri Földünket.

A következő rész The Last Knight címre hallgat és jövő nyáron nyit a mozikban. Az első előzetesből kiderül, hogy az autobot-álca háborúk nem csak a dinoszauruszok korába, hanem az emberiség nagy konfliktusaiba is belefolytak. Közben meg Anthony Hopkins narrál, hogy elhiggyük, ez most egy jó film lesz.

Michael Bay visszatér a rendezői székbe, számára pedig semmi sem indokolja, hogy változtasson a recepten, hiszen ami bevételi szempontból már négyszer bejött, az kétségtelenül működni fog ötödszörre is. Reménykedhetünk egy végre-valahára jobb történetben, de azért inkább ne bízzuk el magunkat!

transformers0005.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr2912026765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása