Movie Tank

Már tudjuk, ki rendezi a Démonok között 2. rémalakjának saját filmjét

2017. február 04. - Sparrow

Telnek az évek, de úgy fest, James Wan nem akarja elfelejteni, hogy miként kell jó horrort rendezni. A Fűrész után nem állt meg vele az élet, hozta az Insidious-t és a Démonok között című produkciót is. Előbbi tipikus rémfilmfranchise-i babérokra tör (idén érkezik a negyedik felvonás), utóbbi viszont inkább a spinoff produkciókkal kíván saját kis világot kialakítani.

Az idén folytatódó Annabelle-történetszál mellett érkezik a Démonok között második részéből ismerős, apácaáthallásos démonalak önálló produkciója is. Nem meglepő a döntés, hiszen be kell valljuk, eléggé működött a karakter Wan tavalyi észvesztőjében.

A produkció rendezője Corin Hardy lesz, aki eleddig egy nagyjátékfilmet alkotott, méghozzá a The Hallow címet viselő, szintén horror tematikával operáló művet. Ő dirigálja majd a Jason Momoa főszereplésével készülő A holló remake-et is, bár ez utóbbi tervezet egyelőre bizonytalan lábakon áll.

nun.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr1212180012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása