Movie Tank

A legjobban várt szuperhősfilmek 2017-ből

2016. december 26. - Sparrow

A szuperhősfilmek az utóbbi két évtized során egészen önálló, sajátos stílusvilágot alakítottak ki, így a közvélemény egyre inkább hajlik arra, hogy eme produkciókat egy új, kifejezetten 21. századi mozgóképes műfaj képviselőiként kezelje. Ennek megfelelően én is különálló posztot szentelek a 2017-ben esedékes témabeli címeknek, még akkor is ha így eme listában nem vonultathatok fel olyan sok produkciót, mint a cikksorozat korábbi posztjaiban (ezek voltak eddig: drámák, vígjátékok, sci-fik, horrorok és thrillerek). 

Lássuk hát, melyek a legjobban várt szuperhősfilmek 2017-ből!

logan_1.jpg

 

Logan

Amerikai premier: március 3.

Hugh Jackman egy életre összeforrt az X-Men öntörvényű, erőszakos és tragikus karakterével, akit még gyengébb tálalásban történő megjelenései alkalmával is imádtunk. Jövőre leköszön a karakter egy, az előzetes alapján nagyon hangulatos és igencsak komoly posztapokaliptikus akciódráma keretei között. Remélhetőleg nem csak Johnny Cash teszi, hogy ez a cucc rohadt jónak tűnik!

 

Power Rangers

Amerikai premier: március 24.

A kultikus cím a rajongók által várva várt nagy vásznas adaptációja akár még jó is lehet. Ha minden terv szerint megy, emlékezetes karaktereknek, remek látványnak és egy elmésen összerakott, na meg nem utolsósorban Elizabeth Banks által életre keltett főgonosznak örülhetünk.

 

A galaxis őrzői vol. 2.

Magyar premier: május 4.

2014 egyik legnagyobb durranása és egyben az MCU eddigi legegyedibb teljesítménye volt A galaxis őrzői. A megunhatatlan és felettébb szórakoztató, komikus-kalandos űropera minden jel szerint hasonlóan ütős folytatást kap jövőre.

 

Wonder Woman

Amerikai premier: június 2.

Amikor a DC észlelte, hogy a Marvel filmes univerzuma milyen frappánsan épül és hódít, bepánikoltak és rohamtempóban nekiálltak sürgetni saját projektjeiket. Ebből kapkodás és a normális alapok lefektetésének hiánya jött ki eredményül. Van még mit bizonyítani, remélhetőleg jövőre sikerül is!

 

Pókember: Hazatérés

Amerikai premier: július 7.

Jon Watts rendezi az újfent rebootolt falmászó első kalandját, ami immáron a rajongók nagy örömére a Marvel filmes univerzumában játszódhat. Érdekes, hogy a főgenyát alakító Michael Keaton most gyakorlatilag azt a karaktertípust fogja eljátszani, amit nemrég a Birdman-ben hatásosan kifigurázott.

 

Thor: Ragnarök

Amerikai premier: november 3.

A minőség garantáltnak tűnik, hiszen az epikusnak ígérkező kalandot Taika Waititi dirigálja. A tehetséges új-zélandi direktor olyan remekeket ajándékozott nekünk eleddig, mint a Hétköznapi vámpírok és a Vademberek hajszája. Reméljük, nagyobb költségvetésből is tud maradandót alkotni!

thor_ragnarok.jpg

 

Az igazság ligája

Amerikai premier: november 17.

A DC kapkodását jól példázza, hogy nagy volumenű csapatos filmjüket az önálló Aquaman-produkció előtt mutatják be, így máris akad a műben minimum egy karakter, aki nagy valószínűséggel felületes, kidolgozatlan prezentációban jelenik majd meg. Ettől függetlenül várós a produkció, hiszen végre nem csak a Marvel legnagyobb hőseit láthatjuk egyszerre a mozivásznon. 

 

És Te melyik szuperhős 2017-es jelenését várod a legjobban? Kommentben elárulhatod!

 

Ha tetszett a poszt, like-old a blog Facebook-oldalát! Köszönöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr6012067199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2016.12.26. 10:03:45

Logan, gotg, liga, Thor.
Ebben a sorrendben.
De moziban max az első kettő lesz megnézve.

paráznabillegető 2016.12.27. 08:31:14

orbán viktor szuperhőst!
csk eljön már ide a faluba az országmegváltó...
süti beállítások módosítása