Movie Tank

A legjobban várt horror/thriller filmek 2017-ből

2016. december 21. - Sparrow

Mielőtt mindenki elveszne a karácsonyi giccsben, lássunk egy kis megelőlegezett borzongást, ugyanis a sírás, a nevetés és az új világok felfedezése mellett rettegni is lesz okunk, ha 2017-ben moziba megyünk. Készül ugyanis a filmvilág nem egy és nem is kettő ígéretes thriller, valamint horrorfilmmel, amelyekre érdemes lesz odafigyelni.

Lássuk, melyek e műfaj legjobban várt címei 2017-ből!

mummy_1.jpg

A Kaptár: Utolsó fejezet

Magyar premier: január 26.

Paul W.S. Anderson lezárja a kultikus Resident Evil-címet, ami ha nem is döngeti a filmművészet mesteri szintjének kapuit, azért egyértelműen ott van a jól sikerült játékadaptációk között. Milla Jovovich még egyszer szétrúgja a zombik seggét, mi pedig nagyon is vevők leszünk a kalandra.

 

Széttörve

Magyar premier: január 19.

Azt rebesgetik a médiajósok, hogy ez a film lehet M. Night Shyamalan nagy visszatérése. Hát az biztos, hogy ha James McAvoy az ő egyre növekvő hírnevével elvállalta a főszerepet, akkor tényleg lehet valami plusz a színfalak mögött. A színész egy többszörösen hasadt tudatú férfit alakít, egyik személyisége pedig emberrablásra adja a fejét.

 

Az egészség ellenszere

Magyar premier: február 23.

Gore Verbinski A körrel már bizonyította, hogy ért a horror műfajához. Ezúttal valami egészen hátborzongató veszedelmet készül ránk szabadítani, legalábbis új filmje előzetesei alapján van okunk az izgalomra.

 

Annabelle 2

Amerikai premier: augusztus 11.

A Démonok között az utóbbi évek kiemelkedő horrorszériája és nem csak az átlagban rendkívül gyenge konkurencia miatt. A franchise spin-off produkciójaként bemutatott Annabelle azonban rendkívül gyengére sikeredett. Persze ettől függetlenül lesz folytatása és bizony meg kell hagyni, az alábbi előzetes egészen hatásos.

 

A múmia

Magyar premier: június 8.

A Universal nagy reményeket fűz szörnyuniverzumához, ám ha tényleg sikerre akarják vinni az építkezést, ennek a produkciónak ütnie kell. Mondjuk bevételi szempontból valószínűleg nem lesznek nagy problémák, hiszen ezt a történetet azért eléggé szeretik a népek, Tom Cruise szerepeltetésével pedig még egy észak-koreai propagandafilmet is el lehetne adni világszerte.

 

The Wall

Amerikai premier: március 10.

Doug Liman egyhelyszínes adrenalinfutamának minden esélye megvan arra, hogy emlékezetes alkotássá váljon. A főszerepben az utóbbi időben egyre komolyabb szerepeket vállaló Aaron Taylor-Johnson lesz látható, a helyszín pedig az iraki háborús övezet.

 

Unforgettable

Amerikai premier: április 21.

A válás és az új házasság keresztmetszetén kibontakozó szociális konfliktusból táplálkozó thriller leginkább azért lehet érdekes, mert a főszerepekben kettő nagyon jó színésznőt láthatunk, tőlük szokatlan karakterek bőrében. Katherine Heigl és Rosario Dawson nem hagyják békén egymást.

 

Az

Magyar premier: szeptember 7.

Stephen King egyik közkedvelt és igencsak monumentális regénye új mozgóképes adaptációt kap. A bohócarcú veszedelem, Pennywise remélhetőleg szerez majd nekünk néhány kellemesen bizsergető lidércnyomást.

it.jpg

 

Egyenesen át

Amerikai premier: szeptember 29.

Joel Schumacher korrekt thrillerje a mai napig megnézhető sötétebb tónusú szórakozás gyanánt. Nem igazán kíván remake-et, de sebaj, azért megkapja a magáét a gyártól. A gárda tagjai nagyon vicces kedvükben vannak az alábbi selfie-n, ám vélhetően a produkció maga korántsem lesz ennyire jó hangulatú.

flatl.jpg

 

A körök

Amerikai premier: február 3.

A gyilkos videokazetta legendája folytatódik. A történet eredetileg japán köntösben manifesztálódott, ám az irányadó produkciónál jóval maradandóbbra sikerült a Naomi Watts nevével fémjelzett amerikai remake. Az előzetest elnézve nem kell előre elítélni az alkotást.

 

Get Out

Amerikai premier: február 24.

Melyik férfi ne fosna, mielőtt szíve választottja bemutatja őt szüleinek. Ezt a tézist dolgozza át szellemes thriller-kontextusban az érdekesnek ígérkező produkció, ami 2017 egyik igazi gyöngyszeme is lehet. 

 

Death Note

Még nem ismert a pontos premierdátum

Minden idők egyik legjobb és legfontosabb animesorozata már megjelent élőszereplős adaptáció formájában a japánok által, ám most érkezik az amerikai remake is. Emberek, ezt eredeti nyelven kell majd nézni, hiszen Ryuk, a halálisten nem más, mint a nagyszerű Willem Dafoe hangján szólal majd meg.  

deathnote.jpg

 

Insidious: Chapter 4

Amerikai premier: október 20.

Úgy fest, a Fűrész után James Wan egy másik horrorötlete is éveken át tartó, maratoni franchise-ba oltva hódítja meg nézők újabb csoportjait. Jövőre már az Insidious negyedik felvonása érkezik, azt mondják, az első három sem volt rossz.

ins.jpg

 

47 Meters Down

Még nem ismert a pontos premierdátum

Blake Lively után sem hal meg a gyilkos cápás horrorzsáner, hiszen íme, már jövőre érkezik is a következő képviselő. Két nővér csapdába esik egy vízalatti ketrecben, mindössze egy órára elegendő oxigén és egy vérükre szomjazó fenevad társaságában.

47.jpg

 

The Labyrinth

Horrorantológiát is kapunk jövőre. A rövid történetekből összeálló produkciók előnye, hogy nem okozza vesztüket egy-egy gyengébb szegmens, amennyiben a többi megfelelően a helyén van. A narrátor ráadásul James Franco lesz, szóval erre tuti befizetünk!

labyrinth.jpg

 

Ha vannak esetleg olyan címek, amiket nagyon vársz, de én lehagytam őket a listáról, kommentben kiegészítheted a posztot!

 

Ha tetszett a bejegyzés, like-old a blog Facebook-oldalát! Köszönöm! 

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr6412057583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása