Movie Tank

A legmenőbb agymenő előzménysorozatot kap

2016. november 09. - Sparrow

Képzeljétek, mit olvastam a Filmsor hasábjain! Úgy tűnik, a hamarosan leköszönő Agymenők, azaz a The Big Bang Theory című sitcom sorozat legérdekesebb főszereplője, Sheldon Cooper saját sorozatot kap.

Na de ez most jó hír? Alapvetően igen, hiszen az utóbbi tíz év televíziós komédiavilágának egyik legjobban megírt karakteréről van szó, viszont azt még nem árultam el, hogy az új produkció előzménytörténet lesz. Sheldon gyerekkoráról fog szólni. Ez pedig azt jelenti, hogy Jim Parsons méltán Golden Globe-díjas produktumától el kell köszönnünk. Nagyon kérdéses, hogy a készítők találnak-e majd olyan gyerekszínészt, aki viccesen, nem pedig irritálóan tud azonosulni a fiatal texasi csodagyerekkel.

Minden a jó castingon múlik, mert ha megtalálják a megfelelő kissrácot, egész pofás kis sorozat kerekedhet ki a tervezetből.

sheldon.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr3011945027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása