Movie Tank

Az átok 3

2011. március 13. - Sparrow

Sziasztok!

Ma Az átok trilógia befejező darabja lesz terítéken, ami magasan a leggyengébb a három film közül.

http://gazax.info/wp-content/uploads/2009/03/2moxeux.jpgA film fő helyszíne az előző részben megismert Chicagói bérház, főszereplőink pedig a gondnok, Max ( Gil McKinney ) és húgai, Lisa ( Johanna Braddy ) és Rose ( Jadie - Rose Hobson ). Ők az átok következő áldozatai. Eközben a városba érkezik Naoko ( Emi Ikehata ), aki nem más, mint Kayako ( Aiko Horiuchi ) húga. Kayako az a nő, akinek a halála következtében megszületett az átok. Naoko azt állítja, hogy egy szertartással megtudja fékezni az átkot.

Ahogy fent is írtam, ez a leggyengébb darabja a trilógiának. Úgy gondolom, hogy ez egyetlen dolognak köszönhető. Ami nem más, minthogy Takashi Shimizu átadta a rendezői széket Toby Wilkinsnek. A film legnagyobb baja az, hogy tele van üresjáratokkal és töltelék jelenetekkel. Shimizuval együtt a több szálon futó történetnek is búcsút mond Az átok 3, aminek nagyon nem örültem. Emellett a film unalmas, közel sem olyan félelmetes, mint elődei. A karakterek valamilyen szinten megvannak írva, de bőven lehetett volna még dolgozni velük. A színészi játék se jó, némelyik színész esetében kifejezetten pocsék. A történetben találtam egy elég nagy logikai bakit. Ami nem más, mint az, hogy ha Naoko egy szertartással megtudja fékezni az átkot, akkor miért várt eddig. Egy darab pozitívumot tudok mondani, ami a film vége, ugyanis az elég ütősre sikeredett. 

Az átok 3 véleményem szerint csak azért készült el, hogy trilógia legyen Az átok filmekből, illetve, hogy egy kis plusz pénzt hozzon a konyhára. 

Tehát egy, a történet, a karakterek és a színészi játékok terén gyenge, de annál félelmetesebb első rész, és egy kifejezetten jó második rész után, kaptunk egy nagyon unalmas és gyenge harmadikat, amire nem igazán éri meg pocsékolni az időt.

Köszönöm, hogy elolvastátok!

Sziasztok!

 

   

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr262736386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása