Movie Tank

A legjobban várt krimik és akciófilmek 2017-ből

2016. december 30. - Sparrow

Most már tényleg nyakunkon az új filmév, ami számtalan izgalmasnak ígérkező mozgóképes szórakozással kecsegtet. 2017-előzetes cikksorozatom utolsó előtti részében krimikről és akciófilmekről esik szó, hiszen korábban már végigvettem a következőket: filmdrámák, vígjátékok, sci-fik, horror és thriller filmek, szuperhősös alkotások, valamint fantasyk és kalandfilmek.

Lássuk tehát melyek a legjobban várt krimik és akciófilmek 2017-ből!

wick.jpg

 

xXx: Újra akcióban

Magyar premier: január 19.

Vin Diesel visszatér Xander Cage szerepéhez, mert nem elég, ha csak egy mozis franchise keretei között apríthatja a szebbnél szebb autócsodákat. Erősen B-szagú dolognak tűnik, de ilyetén mniőségében még simán lehet szórakoztató a produkció.

 

Az éjszaka törvénye

Magyar premier: január 26.

Ben Affleck nem túl jó színész, viszont annál tehetségesebb rendező, sőt, saját munkáiban még aktori minősége is színvonalugrást szokott produkálni. Nagyon érdekes, hatásos gengszterfilmnek ígérkezik legújabb dirigálása, amelyre így valószínűleg érdemes lesz befizetni.

 

T2: Trainspotting

Magyar premier: február 2.

Danny Boyle betegesen király kultfilmje megkapja hasonlóan stílusosnak remélt folytatását! Visszatér a rendező és a komplett színészgárda is, hogy egy komplikáltabb, kegyetlenebb korban hódoljanak függőségüknek.

 

Renegátok

Magyar premier: február 2.

A Luc Besson által írt történet könnyedebb, laza és férfias akciófilm formájában ígérkezik manifesztálódni. Az összkép minősége kérdéses, de a színészgárdát legalább J.K. Simmons is erősíti.

 

John Wick: 2. felvonás

Amerikai premier: február 10.

John Wick megpróbált kiszállni. Ő tényleg nem akart többé ölni. Ám aztán meggyilkolták a kiskutyáját, halott felesége utolsó ajándékát. És elszabadult a pokol. A pokol, ami úgy fest, nem nyugszik le egykönnyen. Keanu Reeves újra pisztolyt fog, mert tényleg akcióhőssé akar válni, és mi bizony rohadtul boldogok vagyunk ettől.

 

Sleepless

Amerikai premier: február 13.

Jamie Foxx is akcióhősösködik itt összevissza, de ez a film is nagyon pazarul fest így első blikkre. Akcióban gazdag, kemény és tökös adrenalinfutam várható Michelle Monaghan asszisztálásával.

 

Halálos iramban 8

Magyar premier: április 13.

Vin Diesel autóbontó akciószériája nyolcadszorra is eljön a lelkünkért, de a hetedik rész kimagasló minősége után ez már talán nincs is annyira ellenünkre. Az előzetes izgalmas, látványos és szállít egy durva fordulatot is, amit majd nyilván megindokolnak a készítők. A főgonosz a vonzó és tehetséges Charlize Theron lesz.

 

Baywatch

Amerikai premier: május 26.

A nem kiemelkedő minőségű, de kultikussá vált tévés produkciók kategóriájának egyik jól ismert képviselője költözik jövőre a filmvászonra. Sajnos el kell ismerni, hogy a trailer nagyon gagyinak festi le az alkotást, de remélhetőleg belefér majd az összképbe néhány jó poén és egy-két erős akció. 

 

Transformers: Az utolsó lovag

Magyar premier: június 22.

Michael Bay zúzdasorozata a Halálos iramban-szériához hasonlatosan kiirthatatlan tényezője a 21. századi blockbustergyártásnak. Valószínűleg ez is egy epikus köntösbe öltöztetett butaság lesz, de tény, hogy az előzetes elég jól néz ki.

 

The Hitman's Bodyguard

Amerikai premier: augusztus 18.

A legjobbaknak is szükségük lehet testőrre. Ebből az alapvetésből indul ki 2017 egyik szórakoztató produkciót ígérő akcióvígjátéka, amelyben egy bírósági tanúskodásra készülő bérgyilkos szorul rá, hogy megvédjék. A színészgárdát Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson és Salma Hayek erősítik.

hitman_1.jpg

 

The Coldest City

Amerikai premier: július 28.

Ebben a hidegháborús történetben egy MI6 ügynök érkezik Berlinbe, hogy egyik kollégája halálának ügyében nyomozzon. A remélhetőleg izgalmas mű főszereplője Charlize Theron lesz.

charlize.jpg

 

Hóember

Amerikai premier: október 13.

A tehetséges Tomas Alfredson adaptálhatja Jo Nesbo méltán világhírű Harry Hole-regényszériájának első részét. Kronológiailag nem a Hóemberrel kezdődik a franchise, ám kétségtelenül ezt a részt szeretik a legjobban az olvasók, így érthető a választás. A főszerepben az igencsak jó választásnak tetsző Michael Fassbender fog nyomozni.

snowman.jpg

 

The Commuter

Amerikai premier: október 13.

Jaume Collet-Serra az Ismeretlen férfi, a Non-stop és az Éjszakai hajsza után újfent Liam Neeson főszereplésével forgat filmet. A produkcióról még nem érkezett számottevő promó anyag, de vélhetően ez is egy pörgős, akciódús mozgókép lesz kevesebb fajsúllyal a pincében.

jaume.jpg

 

Suburbicon

Még nem ismert a pontos premierdátum

George Clooney új rendezése is kétségtelenül figyelmet érdemel. A komikus kriminek ígért alkotás az 1950-es években fog játszódni, színészgárdájában pedig olyan nevek lelhetők fel, mint Matt Damon, Josh Brolin, Oscar Isaac és Julianne Moore.

clooney.jpg

 

Why We're Killing Gunther

Még nem ismert a pontos premierdátum

Amikor Arnold Schwarzenegger néhány éve visszatért a filmvászonra, mindenki tárt karokkal várta és összességében nézve nem is okozott csalódást az Osztrák Tölgy, aki továbbra is Hollywood egyik legszimpatikusabb figurája. Új filmjében a világ legjobb bérgyilkosát játssza, aki ellen összeesküszik a konkurencia.

gunther.jpg

 

Hostiles

Még nem ismert a pontos premierdátum

Scoot Cooper rendezéséről egyelőre nem lehet sokat tudni, maximum azt, hogy 1892-ben fog játszódni. Ettől függetlenül bőven elég a várakozás felkeltéséhez az, hogy a főszerepekben Rosamund Pike és Christian Bale lesznek láthatók.

hostiles.jpg

 

Gyilkosság az Orient expresszen

Amerikai premier: november 22.

Agatha Christie egyik legnagyobb klasszikusa újra tiszteletét teszi a filmvásznon. Kenneth Branagh rendező vélhetően nem fogja elnagyolni a produkciót, amelyhez olyan színészeket nyert meg, mint Daisy Ridley, Johnny Depp, Penélope Cruz vagy éppenséggel Michelle Pfeiffer.

kenneth.jpg

 

Amennyiben úgy érzed, kihagytam egy vagy több fontos és várós címet, kommentben kiegészítheted a listát!

 

Ha tetszett a poszt, like-old a blog Facebook-oldalát! Köszönöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr4412077483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az Ellenálló 2016.12.31. 18:51:54

A Blade Runner 2. része is ígéretesnek hangzik, de sajnos nem láttam a listán. Lesz jó pár várós film, az tuti.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2016.12.31. 19:05:59

@Elvetemült ellenálló: A Blade Runner 2. része a sci-fis listába került be, mivel az egy sci-fi lesz, nem pedig krimi, és nem is akciófilm. ;)

KékFény6 2016.12.31. 20:45:46

A Coldest City érdekessége még, hogy jelentős részét itt forgatták. Volt szerencsém két jelenetben is találkozni Charlize Theronnal. :)

Az Ellenálló 2017.01.01. 06:59:46

@Sparrow: bár valóban nem krimi, de akciófilmnek simán elmegy, ha már a Transformers is itt van. Bár tény, hogy nem tudtam, hogy van más lista is, azért gondoltam megemlíteni.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2017.01.01. 09:04:35

@Elvetemült ellenálló: A bejegyzés elején felsoroltam mindegyik listát, linkkel ellátva. Megtalálod köztük a sci-fit is. :)

ogli dzsí 2017.01.01. 11:43:26

és az új Terensz Hill film?
süti beállítások módosítása