Movie Tank

3 éves a Movie Tank!

2013. szeptember 14. - Sparrow

happy-birthday-movie--1309520345.jpgAkármennyire is hihetetlen még az én számomra is, már három éve volt ( percre pontosan ), hogy publikáltam a Movie Tank első, beköszönő jellegű, mindössze hárommondatos posztját - itt van az a három mondat. Ezután egy órával került ki az első teljes értékű bejegyzés a Nevem: Senki című mesterműről. Ezt követően pedig kezdetét vette a bloggal való fáradhatatlan munka, amit természetesen egy pillanatig sem éreztem tehernek ( talán csak a több, mint egy évvel ezelőtti sci-fi listás trollkodás után, ami majdnem véget is vetett az oldalnak, de aztán hál' Istennek időben észhez tértem/térítettek ). Volt közös munka más blogokkal, tematikus hétvégék, Filmelemző Oscarra való nevezések, évértékelő toplisták, és persze rengeteg filmelemzés. A remélem nem túl nagyképű véleményem szerint folyamatosan emelkedő színvonalat szeretném tartani és még tovább fokozni, hogy nektek és nekem egyaránt remek perceket, órákat, napokat, és éveket szerezhessen a Movie Tank, és még sok-sok ilyen szülinapi bejegyzést írhassak. A néhány száz fős napi látogatótábornak, és a napról napra növekvő Facebook - rajongói csoportnak, valamint a kommentelőknek óriási köszönet! Köszönöm mindenkinek, aki velem tart már három éve, és azoknak is, akik csak később csatlakoztak!

Maradjatok még sokáig!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr305513397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jackass99 2013.09.15. 08:22:23

Boldog szülinapot, és további sok szerencsét a blogon.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2013.09.15. 08:31:02

@doggfather: @jackass99: Köszi mindkettőtöknek. :)
És azt is, hogy már nagyon hosszú ideje állandó kommentelők vagytok.

jackass99 2013.09.15. 12:07:01

Arra a kérdésedre válaszolva hogy miért nem facebookon írok kérdéseket azért van mert nem vagyok fent. KOMOLYAN! (és nem is tervezek jó ideig)

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2013.09.16. 09:02:52

Gratula, és még sok blog-szülinapot! :)
süti beállítások módosítása