Movie Tank

Diego Luna lehet A sebhelyesarcú-remake főszereplője

2017. február 01. - Sparrow

Hollywoodban manapság már nem csak feldolgozásokat szokás csinálni, hanem remake-ek remakejeit is. A hét mesterlövész korrekt, de nem kiemelkedő teljesítménye után a kultklasszikus (de szintén nem teljesen eredeti ötletből felépített) gengszterfilm, A sebhelyesarcú is megkaphatja újragondolt, vagy legalábbis újramásolt adaptációját.

Egy ideig Antoine Fuqua tartózkodott a rendezői pozícióban, de A védelmező folytatásának munkálatait indokként felhozva végül kilépett a tervezetből. Az új direktort már keresik, viszont elképzelhető, hogy a főszereplő már megvan. Megerősítést még nem nyert a hír, de könnyen lehet, hogy a Zsivány Egyes-ből ismerős Diego Luna fúrhatja majd fejét a kokainhegyekbe.

Nem tűnik rossz választásnak, de azért Al Pacino karizmájának szintjét nem lesz könnyű megközelíteni.

diegolina.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr8912170812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása