Movie Tank

Érkezik A szabadulás sorozatadaptációja

2017. január 29. - Sparrow

A Fox mostanában nagyon rendelget, ugyanis még friss a nyomdafesték a híren, mely szerint bekérték az élőszereplős X-Men sorozat pilotját, de máris kiderült, hogy A szabadulás című, trilógiaindító regényt is szeretnék kis képernyős programjuk sorai között tudni adaptáció formájában.

Justin Cronin népszerű regénye sajátosan mutatja be a vámpír kór legendáját úgy, hogy közben megkapó posztapokaliptikus világképet fest fel. A szabadulás indítja csupán a történetet, később két folytatás is készült hozzá, a Tizenkettek, illetőleg The City of Mirrors.

passage.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr4112162237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2017.01.29. 10:55:54

Amikor a Szabadulást olvastam, még úgy volt, hogy Ridley Scott csinál belőle filmet. Sorozatként mondjuk talán jobban működhet, csak mellőzzék a rétestészta-effektust, ami mostanában sorozatot utolér.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2017.01.29. 11:43:41

@Dr.Jones: Jones, de jó újra látni a nevedet! :-) Jól eltűntetek az utóbbi időben, mi a helyzet?

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2017.01.29. 19:39:46

@Dr.Jones: Sorozatként jobban működne, de nem egy network csatornán, azaz PG-13-ben és 45 perces részekre darabolva...
Ennek kőkemény HBO- vagy Netflix-feldolgozás kéne, ahol pl. a könyvek jelenben játszódó első egyharmadát simán le lehet tolni egy 90-100 perces epizódban, és ahol nem kell kicenzúrázni az egész helyzet kegyetlenségét.
süti beállítások módosítása