Movie Tank

Íme egy rakás fotó Emilia Clarke kísértetthrillerjéből

2017. január 20. - Sparrow

Emilia Clarke karrierjének érdemi jövője egyelőre a színésznő valós tehetségének tényével egyetemben erősen kérdéses. Az biztos, hogy isteni casting volt a Trónok harca Daenerys Targaryenjének szerepére. Nagyon jól csinálja dolgát az HBO sikersorozatában, ennek megfelelően szerződtették azóta néhány mozifilmhez is. Nem volt különösebben kiemelkedő a Terminátor: Genisys-ben, a Mielőtt megismertelek főszerepében pedig kifejezetten furán játszott.

Remélhetőleg más lesz a helyzet a Voice From the Stone című thrillerrel, amely az 1950-es évek Toszkánájában játszódik. Clarke karaktere ápolónő, aki egy édesanyja halála óta néma kisfiú mellett dolgozik. A helyszínül szolgáló kastélyban természetfeletti jelenlét kísérti a szereplőket. 

A tovább mögött jó néhány fotót találtok a produkcióból, galériába gyűjtve.

voice6.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr5212138461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása