Movie Tank

Ezek voltak 2016 legjobb filmes poszterei az IndieWire szerint

2017. január 03. - Sparrow

Még az egyetemi alapképzésem során egy csapatos projektmunka keretein belül néhány szaktársammal készítettem egy kutatást a magyar fiatalok filmfogyasztási szokásairól. Kiderült, hogy az aktuális mozizás tárgyát a legtöbben a papírformának megfelelően nem a kritikák vagy a rendező személye, hanem a műben szereplő színészek, illetőleg a történetleírás alapján választják meg.

Emlékezetem szerint a poszterek nem kerültek különösképpen előtérbe, pedig ha végiggondoljuk, mindannyian gyakran kapjuk azon magunkat, hogy a filmszínház előterében várakozva a kiplakátolt posztereket vizslatjuk. Bizony ez is komoly befolyásoló erő.

Az IndieWire összeszedte, hogy melyek voltak 2016 legjobban sikerült filmes poszterei. A tovább mögötti galériában megtalálható a Sing Street, a Jackie és a Kaliforniai álom falra valója, de bekerültek olyan alkotások is a listába, amelyek nálunk nem kaptak különösebb teret, sőt, bizonyos esetekben egyáltalán meg sem jelentek Magyarországon.

poszter2.jpg

 

Ha tetszett a poszt, like-old a blog Facebook-oldalát! Köszönöm!

 

Forrás: IndieWire

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr4012091653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása