Movie Tank

Nem is néz ki olyan rosszul az új Hupikék törpikék előzetese

2016. november 22. - Sparrow

Az utóbbi években volt szerencsétlenségünk megismerkedni nem is egy, hanem mindjárt kettő élőszereplős Hupikék törpikék-adaptációval.

Mindkét produkció maradandó károsodást okozott.

Szerencsére nem erőltetik tovább ezt a vonalat, viszont lemondanunk sem kell a giccskék kalandok moziban való megtekintéséről. Jövő tavasszal ugyanis megérkezik a Smurfs: The Lost Village című produkció, amely nálunk Hupikék törpikék - Az elveszett falu megnevezéssel fog futni. 

A teljes egészében animált produkcióban már sokkal tűrhetőbben mutatnak a CGI törpök, bár még így is hiányérzetünk lehet, hisz valljuk be, ezek a figurák klasszikus rajztechnikával megalkotva az igaziak. Mindenesetre így elsőre egész korrektnek tűnik a dolog összességében, sőt mi több, az alábbi előzetesen néha még nevetni is lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr3211985738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása