Movie Tank

Transformers: A kihalás kora előzetes

2014. február 04. - Sparrow

A Super Bowl-ra időzítették a Transformers: A kihalás kora című film első előzetesét is. Michael Bay nem kevés támadást kapott már óriásrobotos művei miatt, ám én személy szerint odavagyok a teljes Transformers-trilógiáért, úgy gondolom, hogy a három film közül bármelyik köröket ver a Tűzgyűrű című kaiju-szappanoperára. A franchise negyedik része A kihalás kora alcímet kapta, Bay elmondása szerint a korábbiaknál sötétebb hangulati tónusa lesz a filmnek. A szereplőgárda is lecserélődött, ezúttal Mark Wahlberg beszélhetett a forgatáson nem létező óriáspartnereihez, és futkározhatott a felvételekre utólag felvitt robbanások elől. Látványban, és badass robotokban ezúttal sem lesz hiány. Június 26.-án magyar premier!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr55795874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.02.04. 08:41:57

hogy mondod, hogy a tf filmek vernek köröket a Tűzgyűrűre?!

A létező világok egyikében SE.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2014.02.04. 08:54:53

@doggfather: Az én világomban. :D Hidd el, az egy nagyon különös hely. :D

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2014.02.04. 09:37:44

Szerintem ez esetben már látvány is undorító (legalábbis a Tűzgyűrűhöz, vagy még inkább a Gravity-hez képest), az meg külön pofátlan hogy a teaser hanghatásait a tavalyi Evil Dead előzeteséből nyúlták.
süti beállítások módosítása