Movie Tank

2013 megérkezett!!

2013. január 01. - Sparrow

stock-vector-movie-still-screen-happy-new-year-editable-vector-eps-112756627.jpgEz a pillanat is elérkezett. A Movie Tank harmadszorra is átlép az újévbe. És habár az elmúlt közel két és fél év nem volt zökkenőmentes, sőt, néha egyenesen katasztrofális volt, szerintem ezért még inkább örömmel teli érzés, hogy a blogot ismét ereje teljében léptethetem át 2013-ba. Megfordult már errefelé jó pár ostoba ember, akiknek nem jár köszönet, viszont annál nagyobb tisztelet mindazoknak, akik hűen kitartanak mellettem ( durván 400-500 emberről van szó )!

És hogy mit tartogat 2013 a Movie Tank olvasóinak? Hát, legalább annyi, ha nem több mindent, mint 2012. Ha minden jól megy, befejezem a negyedik évadot, azaz hónapok után újra videókat láthattok tőlem. Még lesz kb. 5-6 bemutató ebben az évadban. Aztán persze hamarosan a Superman mozgásban rovat is folytatódik méghozzá egy átfogó Smallville-írással. Habár nem akartam, de ismét jó párujjnyi por rakódott a Merénylet vagy Reform rovatra, így ez a cikksorozat is frissítésen fog átesni, Dredd bíróval a középpontban. És persze lesz még sok más írás, toplista, stb...

És persze, február elején érkezik a 2012-értékelő toplistasorozat, ugyanis habár a naptári év véget ért, a 2012-es filmév azért még eltart szűk másfél hónapig, sok ígéretes tavalyi darab nekünk, magyaroknak csak mostanában lesz elérhető ( Django elszabadul, Lincoln, Napos oldal, stb... ). Alapos, nagyon átfogó évösszegzésre lehet számítani!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr134989214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jackass99 2013.01.01. 11:26:43

Gratula a néző számhoz :). Tényleg egy tök jó évet hoztál össze és a videóidat is kíváncsian fogom várni. Az olvasói hetek nagyon jók szoktak lenni remélem idén is lesz. Boldog új évet!

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.01.01. 13:27:45

Sok sikert, illetve kitartást a jövőben is, és BUÉK!
süti beállítások módosítása