Movie Tank

Boldog Karácsonyt!

2012. december 24. - Sparrow

12daysofchristmas-4.jpgÖrömteli hitetlenkedéssel tölt el a gondolat, hogy a Movie Tank immáron 3., azaz harmadik karácsonyát ünnepli. Ez a kicsi, naponta 300-400 látogatót számláló blogocska, amit annak idején egy 15 éves gyerek alapított, hogy ezáltal hódolhasson szenvedélyének, a filmek által teremtett csodának. Most egy 18 éves srác kíván Boldog Karácsonyt minden kedves olvasójának és nézőjének! Szeretném megköszönni azt, hogy több százan olvassátok a blogot naponta, hogy viszonylag rövid idő alatt több, mint 330-an kedveltétek a blogot a Facebookon. Külön köszönet a kommentelőknek, akikből néha több van, néha kevesebb, de időnként érkeznek a hál' Istennek, többnyire dicsérő jellegű hozzászólások. A következő három napban egyetek sok bejglit és töltött káposztát, bontsatok és adjatok sok szép ajándékot, legyetek együtt szeretteitekkel, és nézzetek rengeteg színvonalas karácsonyi filmet ( lehet, hogy néhányhoz én is meghozom majd a kedvet nemsokára ).

Még egyszer nagyon Boldog Karácsonyt a Movie Tank minden olvasójának! Remélem, jövőre legalább kétszer ennyi embernek kívánhatom ezt!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr124979805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása