Movie Tank

A Horrorra akadva 5 áldozatai

2012. május 30. - Sparrow

scary-movie-3-6.jpgAz első Horrorra akadva igazán színvonalas paródia lett, sokat lehetett röhögni rajta, ellenben a negyedik, a jelenlegi utolsó epizódból mintha már eléggé kiveszett volna a varázs, a film sokszor erőltetettnek hatott. De ez nem riasztotta el a készítőket a következő fejezet elkészítésétől. Az ötödik részben olyan filmeket fognak kifigurázni, mint a Fekete hattyú, a 127 óra, a Paranormal Activity, és A majmok bolygója: Lázadás. David Zucker, a harmadik és negyedik rész író-rendezője ezúttal társíróként lesz jelen, a filmet Malcolm D. Lee dirigálja, a forgatás nyáron kezdődik. És Anna Faris egyelőre nincs a gárdában...

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr54555633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2012.05.30. 20:39:15

A 4. rész eleje, a Fűrész-paródia Shaq-kel valami zseniális - bár igazán csak azok értik, akik otthon vannak az NBA-ben -, talán a legjobb pillanatai az egész franchise-nak, de sajnos ami utána jön, az már valóban több mint lapos. Az 5. rész ennek ellenére jöhet, a felsorolt filmek szerintem jó alapanyagot biztosítanak egy paródiához.

2012.05.31. 11:46:27

Nagyon várom, tényleg ráférne már egy jó paródia a ma filmjeire.
süti beállítások módosítása