Movie Tank

Olvasói Hét - Összegzés

2012. április 30. - Sparrow

Kezdeném azzal, hogy maximálisan elégedett vagyok az elmúlt héttel. Az Olvasói Tematikus Hét a vártnál sokkal jobbra sikerült, és ez nagyban nektek köszönhető. Örülök a nagy érdeklődésnek, a sok kommentnek, és a növekvő látogatottságnak. Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki küldött kéréseket, szerintem arányiban véve igazságos voltam a teljesítéseiket illetően. Akik pedig most még nem küldtek ajánlatokat, azok remélem most kedvet kaptak egy legközelebbi alkalomhoz. Ugyanis lesz még Olvasói Hét. Egyelőre nem tudok pontos időpontot mondani, de szerintem valamikor nyár elején lesz esedékes.

A közeljövőt illetően: Hamarosan, lehet, hogy még ma, publikálásra kerül egy meglepetés. Nagy dologra senki ne számítson, leginkább a régebbi olvasóimnak csillanhat majd fel a szemük. Emellett tervben van a Merénylet vagy Reform rovat folytatása is, hiszen ráfér már a frissítés. Az eredeti 1958-as A légy filmet, és David Cronenberg világhírű remakejét fogom összehasonlítani. És persze egyéb filmelemzések, filmvilággal kapcsolatos hírmorzsák, és Egy levegővel-írások továbbra is rendszeresen lesznek.

Tartsatok velem továbbra is!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr614480426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.04.30. 10:11:27

Szerintem is jó volt! Nagyon színvonalas írások kerültek ki!

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2012.04.30. 18:45:50

Jó hét volt, jó filmekkel és jó írásokkal ;)
süti beállítások módosítása