Movie Tank

A sötét lovag: Felemelkedés PG-13 - as korhatárt kapott

2012. április 09. - Sparrow

Christopher Nolan Batman trilógiájának zárórészét, A sötét lovag: Felemelkedést az USA-beli korhatár besorolási rendszer PG-13-as kategóriájába sorolták. Ez nálunk kb. a 12-es karikának felel meg. Megijedni viszont nem kell, hiszen a Batman: Kezdődik! és A sötét lovag is ebbe a kategóriába került, és ha visszaemlékezünk, bőven kijárt volna nekik egy 16-os, utóbbi esetében talán még több is. A film iránt nagy a várakozás, mindenki reméli, hogy Nolan méltón zárja le a történetet. Az előzetesek alapján mindenesetre durván epikusnak tűnik a produkció. A fő gonosz az a Bane lesz, aki a képregényben szilánkosra törte a Denevérember gerincét.

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr44373182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2012.04.09. 16:22:22

Hozzá kell tenni, Amerikában a PG-13 és az R között nincs átmenet, pl. a Prometheus is PG-13as, aztán itthon már 16-os karikával ment az előzetes. Szvsz bőven lesz ez 16-os itthon
süti beállítások módosítása