Movie Tank

Fűrész - sorozat: Fűrész VI

2010. november 13. - Sparrow

Sziasztok!

Elérkeztünk a Fűrész hatodik részéhez, mely méltó elődjeihez. Ez az epizód az eddigi legbrutálisab, legvéresebb Jigsaw - játékot tartogatja a néző számára.

FIGYELEM!!!! AZ ÍRÁS A TOVÁBBIAKBAN AZ ELŐZMÉNYEKRE NÉZVE SPOILERES!!

http://filmfobia.hu/files/k%C3%A9pek/saw6%20(3).jpgAz előző rész végén Strahm ügynök meghalt, így már senki nincs, aki tudná, hogy Hoffman felügyelő ( Costas Mandylor ) viszi tovább John Kramer életművét. A mostani játék főszereplője William Easton ( Peter Outerbridge ), aki betegbiztosító. Hamar kiderül, hogy John is hozzá fordult, miután diagnosztizálták nála súlyos betegségét. De ( ezt ugye sejthettétek ) William nem adod pénzt Johnnak a kezelésre, mivel gyógyulásának valószínűsége nagyon kicsi.

A történetről nem írnék többet.

Ez a rész is nagyon jó, akárcsak a többi. A színészi játékok rendben vannak. Tobin Bell, aki ismét flashbackekben tűnik fel, megint csak nagyon jól alakít. Peter Outerbridge is jól kelti életre karakterét. Ebben a filmben fontos szerep jut John özvegyének, Jill Tucknak ( Betsy Russel ), aki sosem fog a kedvenc színésznőim közé tartozni, de azért nem olyan vészes. A Hello Zepp megint csak felcsendül, igaz eléggé átdolgozott változatban, de ettől még nagyon élvezhetően. A mondanivaló ismét a helyén van, és itt még egy kis plusszt is sikerült belevinni. Ha megnézitek a filmet, érteni fogjátok, mire gondolok.

Legközelebb a vadonatúj Fűrész 3D - ről fogok írni.

Köszi, hogy elolvastátok! :)

Sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr852446228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2010.11.13. 21:07:02

Itt a Hello Zepp max 10 mp-re csendül föl, de attól még jó :D

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2010.11.14. 10:58:24

@FroG: Hát igen, elég rövid ideig, ráadásul átdolgozva, de ha nem lett volna benne, mindenképp hiányérzetet hagyott volna bennem.
süti beállítások módosítása