Movie Tank

Pokolba taszítva

2010. szeptember 19. - Sparrow

Sziasztok megint!

Ma egy horrorfilmmel fogunk foglalkozni, mégpedig a Pokolba taszítva című borza...khm alkotással. A filmet Sam Raimi rendezte, akinek a nevéhez fűződnek többek között a Pókember - filmek. Kezdésnek itt a moziplakát:

http://img6.indafoto.hu/5/7/24927_de9cf7fc237bf2217c1c576e4f026fee/4728637_a4752fc0449b1d6815170c7eabd34914_xl.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És valljuk be, ez nem is néz ki rosszul. Sőt, nagyon is jól néz ki. Igazából ez a plakát az oka annak, hogy megnéztem a filmet.Nagyon érdekes és figyelemfelkeltő, dinamikus színek, szóval szép az egész. De a filmről már korántsem mondható el mindez. Egyáltalán nem jó film, egy olyan alkotás, aminek az alapötlete zseniális, de nagyon - nagyon elcseszték.

Van egy főhősnőnk, Christine Brown ( Alison Lohman ), aki hitelügyintéző, vagy valami ilyesmi ( kilakoltatjaazokatakiknemfizetikaházukrafelvetthitelt ). Egy nap megjelenik a munkahelyen egy öreg nő és haladékot kér a házára, mert jelenleg nem tudja kifizetni a hitelt. És a csaj, hogy a főnöke szemében nagyon keménynek tűnjön, és megkapja az előléptetést, kilakoltatja a nőt, mire az megátkozza. De persze senki nem veszi komolyan az átkot. Munka után Christine lemegy a garázsba, a kocsijához és ki ül az autóban, na ki? Az öreg néni, ki más?

https://m.blog.hu/tr/transfesser/image/ujkepek/drag-me-to-hell.jpg

Hát gyönyörű, mit ne mondjak. :) Annyira hülyén néz ki, hogy én röhögni tudtam rajta, de félni tőle nem. Na mindegy, az a lényeg, hogy a nő letépi Christine egyik gombját megátkozza és vissza adja neki. És az átok következtében Christinet 3 nap múlva elnyeli a pokol. Christine kétségbeesetten elkezd küzdeni, hogy feloldozza magát az átok alól, amiben barátja és egy médium is próbál a segítségére lenni. Mindenféle rémálmok vannak a filmben és van egy jelenet, ami nagyon kiverte nálam a biztosítékot. Mikor Christine bemegy a munkahelyére és...

http://www.horror-extreme.com/images/drag-me-to-hell/horror-movies-drag-me-to-hell.jpghát igen... elkezd vért hányni.

Ebből egy olyan vérfagyaztó, hátborzongató jelenetet lehetett volna csinálni, hogy három napig ágyba hugyozok tőle. Ehelyett egy nevetséges, irritálóan szar kivitelezést látunk itt balra.

 

 

 

 

 

 

A sztoriról ennyit. Még azt elárulom, hogy a film egyetlen pozitívuma az óriási csattanó. Az tényleg szenzációs, amiatt érdemes végig nézni a filmet.

De negatívumokból sokkal több van. Például a főszereplőnő úgy irritáló, ahogy van. Én egy percig nem tudtam vele szimpatizálni. A többi karakter még az elmegy kategóriába tartozik.

Jó alapötlet nagyon elszúrva = Pokolba taszítva.

Mára ennyi volt.

Ha láttad a filmet és neked se tetszett, vagy ha más a véleményed mint nekem, bátran kommentelj!

Hamarosan újra írok!

Sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr892307342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2010.10.14. 22:04:22

Nem szabad komolyan venni, de mindenképp kell hozzá egy alaphangulat. A Pokolba taszítva általában azoknak nem tetszik, akik nem nagyon ismerik/szeretik Raimi régebbi műveit, többek közt az Evil Dead filmeket.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2010.10.15. 08:24:51

Azokat tényleg nem ismerem. Én a Pókember filmekben találkoztam először a nevével.
süti beállítások módosítása