Movie Tank

Schwarzenegger bosszút esküszik: Aftermath előzetes

2017. február 08. - Sparrow

Nagyon kevesen vannak azok, akik nem kedvelik Arnold Schwarzeneggert, az Oszták Tölgyet, aki egyedülállóan nagyszabású karriert futott be a testépítés, a filmipar és a politika berkein belül egyaránt. Persze nem rendelkezik valami nagy színészi eszköztárral, de nemes egyszerűséggel olyan kiállása van, amivel a múltban komplett filmeket vitt el a hátán.

Valóságos filmünnep volt, amikor viszonylag hosszú kihagyás után Schwarzi visszatért a mozivásznakra. Jött az Erőnek erejével, a Szupercella, a Maggie és persze A feláldozhatók-franchise.

Idén érkezik a megtörtént eseményeken alapuló Aftermath (korábbi munkacímén 478), amelyben Arnold főhőse mindent megtesz azért, hogy megtalálja a felesége és gyermeke életét követelő katasztrófáért felelős légi irányítót, aki időközben új személyazonosságot kapott. A produkció inkább tűnik erős drámának így első blikkre, de a marketing eléggé a bosszú témakörére fekszik rá, az előzetes végén néhány fegyver is megjelenik.   

arnold.jpg

 

 

aftermath.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr8412236312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elemes 2017.02.08. 16:49:21

nehezen tudom elképzelni, hogy egy bosszú-központú filmet jól meg lehessen csinálni.
süti beállítások módosítása