Movie Tank

Brenton Thwaites aláírt a Ghosts of War pszichothrillerre

2017. február 08. - Sparrow

Habár Brenton Thwaites egy ideje már ott mozgolódik a hollywoodi vérkeringés háza táján, még nem sikerült igazán nagy sztárrá válnia. Eddigi legnagyobb villanását talán Az emlékek őrében konkretizálhatjuk, de ez persze valószínűleg csak ideiglenes álláspont, hiszen a fiatal színész a hamarosan debütáló A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszújában is szerepet kapott.

A menet pedig nem áll meg, hiszen a karriert építeni kell. A siker érdekében Thwaits egy kiemelkedően érdekes misztikus produkcióhoz csatlakozott, melynek címe Ghosts of War. Eric Bress, a Pillangó-hatás rendezője a II. világháború végnapjaiba utazik vissza, hogy történetet meséljen néhány amerikai katonáról, akik a frontvonalon természetfeletti ellenállásba ütköznek.

A háborús pszichothriller egyelőre nem rendelkezik premierdátummal, de remélhetőleg minél előbb elkészül. Egy kicsit amúgy mintha a nemrég bemutatott Spectral-ra emlékeztetne a dolog. 

brenton.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr1012190176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása