Movie Tank

Íme egy rakás fotó a John Wick: 2. felvonás-ból

2017. február 02. - Sparrow

Az megvan, hogy a legelső szavazatok alapján a 2014-es meglepetésfilm, a John Wick folytatása 9.9 ponttal nyitott az IMDB-n? Oké, ez még nem jelent semmit (annak idején az Elrabolva 3. is 8 pont fölött kezdett), de kezdeti bizalomgerjesztésnek épp megteszi.

Keanu Reeves február 23-án tér vissza az alaposan felbőszített ex-bérgyilkos szerepében. Az előzetesek biztatóak, ráadásul még Laurence Fishburne is beszállt a buliba. Ha az akciók csak feleannyira lesznek ütősek, mint az első részben, máris nyert ügyünk van.

A marketing pedig pörög a film körül, mint a beheroinozott mókus a kerékben. Ezúttal egy jó adag jelenetfotó érkezett. A képeket megnézhetitek a tovább mögött található galériában.

wick23.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr6412175268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása