Movie Tank

Íme egy rakás fotó A Megtorló-sorozat forgatásáról

2017. január 29. - Sparrow

A Netflix Marvel-univerzumot erősítő sorozatvonalának több új képviselője is befut idén. Az Iron Fist és a The Defenders mellett a The Punisher, azaz A Megtorló is ellátogat képernyőinkre. A Daredevil második szezonjában már láthattuk a Jon Bernthal által megformált kőkemény figurát, aki csak úgy kiabált a saját showért, így érthető, hogy meg is kapta.

A New York-i gennyet kegyelem nélkül irtó Frank Castle korábban Dolph Lundgren, Tom Jane és Ray Stevenson megformálásában is tiszteletét tette.

Bernthal ámokfutásának első nyilvánosságra hozott képei még nem tartalmaznak akciót, de a nagyjából felvázolják a karakter történetben való elhelyezkedését. Frank virágot visz, vélhetően felesége és gyermekei sírjához, szakállat is növeszt, aztán meg takaró alól kémlel. Bizonyára álcázza magát.

A tovább mögött galéria található!

punisher16.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr9512162285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása