Movie Tank

Szórakoztató videó bizonyítja be, hogy a Pixar filmjei kapcsolatban állnak egymással

2017. január 19. - Sparrow

Nagy divatja van manapság az univerzumépítésnek. Csinálja a Marvel, a DC Comics, a Universal szörnyei, sőt, még a Harry Potter varázsvilága is.

A Toy Story hivatalos Facebook-oldalán közzétett videó tanúsága szerint viszont a fenti képviselőknél hamarabb fogant meg az ötlet a Pixar háza táján. Persze, itt nem egymáshoz szervesen, lényegi elemekkel kapcsolódó történetekről van szó, hanem alapvetően különálló alkotásokról, amelyekben sok apró utalásra, rejtett áthallásra figyelhetünk fel.

Bizony úgy tűnik, tényleg van átjárás a nagyszerű műveket gyártó stúdió alkotásai között. Máskülönben mit keresnének például a Toy Story szereplői más címek jeleneteiben, eldugott statisztákként.

pixar.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr912136117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása