Movie Tank

Chewbacca megcsonkítja az egyik szereplőt Az ébredő Erő kimaradt jelenetében

2017. január 17. - Sparrow

Tavaly ilyenkor még javában tombolt a filmünnep, amit a legfrissebb Star Wars-epizód teremtett. Sokan nem örültek, amikor kiderült, hogy a rossz emlékű előzménytrilógia után folytatódik a messzi-messzi galaxis története, de J.J. Abrams bebizonyította, hogy bőven van még potenciál a sci-fi-történet egyik legjelentősebb legendájában.

Mint minden filmben, úgy Az ébredő Erő-ben is csak a végső vágás után kanonizált jeleneteket láthattuk. Akadnak kimarad képsorok. Ezek közül nézhetünk meg most egyet, ami vélhetően túlzott brutalitása miatt nem kerülhetett be a produkció összképébe. A főszereplő Rey konfliktusba keveredik Unkar Plattal, azzal a kereskedővel, akinek szülőbolygóján az ócskavasakat szállította ételért cserébe, de Chewbacca közbelép, méghozzá nem is akárhogy.

chewie.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr9812131079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása