Movie Tank

Megérkezett a Logan szinopszisa, és a film zenéjébe is belehallgathatsz!

2017. január 15. - Sparrow

Márciusban megérkezik a várva-várt Logan, amelynek melankóliáját Johnny Cash Hurt-feldolgozása mellett az a tény is erősíti, ami szerint ez lesz Hugh Jackman utolsó kalandja Rozsomák bőrében. Remélhetőleg méltó búcsút kap a színész James Mangold rendezőtől, aki most közzétett egy rövid részletet a film zenéjéből. Az érdekes dallamízelítőt a tovább mögött hallgathatjátok, miután elolvastátok a film szinopszisát.

logan_2.jpg

 

A közzétett szinopszis gyakorlatilag szavakba önti azt, amit az előzetesben láthattunk. A történetleírás szerint a közeli jövőben a megviselt Logan a betegeskedő X professzort ápolja. Helyszín a mexikói határvidék. A címszereplő hatékony rejtőzködés kivitelezésére tett kísérletei akkor fulladnak kudarcba, amikor feltűnik a színen egy sötét erők által üldözött, fiatal mutáns.

 

Íme a zenei részlet:

 

Forrás: Comingsoon.net

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr8812125421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása