Movie Tank

Horrorantológia komoran, ijesztően, női rendezőktől - XX előzetes

2017. január 12. - Sparrow

Ritka manapság a jó horror, de annyira, mint a tünde hastáncos Mordorban. Épp ezért minden kicsit is élvezetesnek ígérkező produkcióra rá kell repülni, hiszen nem tudhatjuk, hogy melyik tervezet rejti a következő nagy durranást.

A horrornál jobban talán csak a horrorantológiákat szeretjük, és pont egy ilyen készül XX cím alatt. A projekt pikantériája, hogy mind a négy szegmenst női rendezők hozzák el nekünk. Az előzetes alapján mindenki, aki eddig azt gondolta, hogy a műfaj kizárólag férfimunkát kíván, visszaszívhatja elhamarkodott kinyilatkoztatásait, ugyanis ezek a képek bizony ütősek.

A négy történetben lesznek szörnyek, rémisztő kisgyerekek, na meg nemkívánatos ajándékok, amelyeket ronda idegenek cipelnek a metrón. A szegmensek The Birthday Party, Her Only Living Son, Don't Fall és The Box címeken fognak alászállni a sötétségből, hogy kellemetlen rémálmokat generáljanak a befogadókban.

xx.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr812118977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása