Movie Tank

Poszter és jelenetfotók A tökéletes gyilkos című magyar filmhez

2017. január 07. - Sparrow

Mostanra már hozzászoktunk ahhoz, hogy a magyarországi filmreneszánsz rendszeresen jobbnál jobb produkciókkal lát el bennünket. A folyamat minden jel szerint idén sem akar megállni, hiszen nemsokára érkezik a nagyszabású romantikus drámának ígérkező Kincsem, és bizony krimifronton is lesz újdonság.

A tökéletes gyilkos főhőse egy megviselt, sötét múltú, személyes tragédiától sújtott nyomozó lesz, aki szövevényes bűnügybe keveredik, amely során lehetősége nyílik bosszút állni lánya haláláért. Persze a bonyodalom tartalmaz néhány fordulatot, amelyek alaposan megkavarják a kakaót.

Az alkotás rendezője Pacskovszky József, a színészgárdát pedig olyan nevek erősítik, mint László Zsolt, Szabó Kimmel Tamás vagy éppenséggel Szabó Győző.

A magyar premier május 11-én esedékes, addig is íme egy poszter, a tovább mögött pedig néhány jelenetfotó.

tokeletes_gyilkos_b1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr6412099149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása