Movie Tank

Thor: Ragnarök - Forgatási fotó és szinopszis érkezett!

2017. január 05. - Sparrow

Ősszel megérkezik az MCU idei nagy dobása, ami egyben trilógiává bővíti a Thor-filmek szériáját. A rendező neve különösen biztató, hiszen Taika Waititi olyan nagyszerű produkciókat készített eleddig, mint a Hétköznapi vámpírok és a Vademberek hajszája.

Érkezett egy friss forgatási fotó, a tovább mögött pedig a végre nyilvánosságra hozott szinopszis is olvasható.

thor_1.jpg

A film története szerint a viking villámisten, a Bosszúállók tagja, Thor, nagy hatalmú pörölye, a Mjölnir nélkül sínylődik az univerzum túlsó felén lévő börtönben. Az idővel versenyt futva kell harcba szállnia azért, hogy megmentse otthonát, Asgard birodalmát a közelgő Ragnaröktől, ami nem más, mint a világvége a viking mitológiában. Kegyetlen és hatalmas ellenfelének neve Hela. Ahhoz, hogy Thor elérje célját és győzedelmeskedjen, részt kell vennie egy halálos és minden bizonnyal igencsak kozmikus méretű gladiátorharcban, amely során találkozik korábbi szövetségesével, a hihetetlen Hulkkal.

 

Forrás: Comingsoon.net

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr3712103289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása