Movie Tank

Premierdátum, fotó és szinopszis Terrence Malick új filmjéhez

2017. január 05. - Sparrow

Terrence Malick a filmtörténelem egyik legtitokzatosabb nagy rendezője. Nyilvános rendezvényeken nem vesz részt, televíziós műsorokban se nagyon szerepel, de még fotót is csak elvétve találunk róla.

Viszont nem a nyilvánosság teszi az elismert tehetséget, hanem az asztalra letett munkák minősége. Márpedig eme fronton sosem voltak problémák a rendezővel, sőt mi több, ő az egyik olyan név, akinek elég egyet füttyentenie, küszöbén máris egymást taposva könyörögnek szerepért a világsztárok.

Korábban Wightless munkacímen futó produkciója, az idén érkező Song to Song végre premierdátumot kapott. A tengerentúli közönség március 17-től ülhet be az alkotásra.

A történet a texasi zenei színtéren játszódik, a szinopszis szerint modern love story-t érvényesítve. A cselekmény kettő, viszontagságos állapotban sínylődő párkapcsolat szereplőire fog funkcionálni.

A színészgárda olyan nagy neveket vonultat fel, mint Rooney Mara, Ryan Gosling, Michael Fassbender és Natalie Portman.

Egy fotó is érkezett a műből.

songtosong.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr9812097031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nietzsche_ 2017.01.05. 08:08:23

Jesszus az amerikaiak már nem tudnak filmet forgatni Ryan Gosling nélkül?

Pascow 2017.01.05. 08:36:44

@Frank Leone 510: több film készül nélküle mint vele
süti beállítások módosítása