Movie Tank

Bőven jut szerep Jeremy Irons számára Ben Affleck Batman-filmjében

2016. december 27. - Sparrow

Nagyon vártuk a Batman Superman ellen-t, ami végül nem szólt valami nagyot. Sokan csalódtak a produkcióban, sőt, egyesek kifejezetten rossz filmnek tartják. A mű egyik hibája a gyengén ábrázolt Alfred-karakter volt. Jeremy Irons szerződtetése ellenére nem sikerült emlékezetesre a kultikus mellékalak legújabb feldolgozása.

Jövőre érkezik Az Igazság ligája, amely összeverbuválja a DC legfontosabb szuperhőseit. A számos jelentős név mellett értelemszerűen nem fog túl sok tér jutni Alfred számára. Viszont Jeremy Irons nemrég tett nyilatkozata szerint maga Ben Affleck biztosította afelől, hogy Géza saját Batman-filmjében bőven akad majd tennivalója.

Ben Affleck egyelőre nem nyerte el a rajongók szeretetét - hiába alakította teljesen jól Burce Wayne figuráját - így bőven akad teljesíteni valója a denevérprojekt háza táján. Bizakodni van okunk, hiszen az úriember nem kiemelkedő színész, viszont annál jobb rendező.

alfred.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr3012074787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása