Movie Tank

Lindelofék stílusos videóban jelentik be A hátrahagyottak premierdátumát

2016. december 07. - Sparrow

Az elmúlt néhány év egyik legérdekesebb és egyben talán legidegesítőbb sorozata A hátrahagyottak volt. A korábban a Lost-ot is szanaszét kavaró Damon Lindelof ezúttal talán még bonyolultabb cselekményt főzött ki a teóriákat gyártani vágyó nézők számára.

Miután a Föld lakosságának egy jelentős része nyomtalanul felszívódik, a hátrahagyott népesség feladata saját létezését újraértelmezni és megtalálni a megoldást az élet kerékvágásába való visszarázódásra. Az első és a második évad egyaránt érdekfeszítő kérdéseket vetett fel, ám a Lost-ból kiindulva elég biztosak lehetünk abban, hogy ezen rejtvények megoldásainak nagy része saját fantáziánkra lesz bízva.

Az mindenesetre biztos, hogy a harmadik és egyben utolsó szezon tavasszal érkezik. Hogy a szeszélyes évszakon belül pontosan mikor, azt az alábbi videóban Lindelof és a társ-kreátor regényíró, Tom Perrotta igazán stílusosan jelentik be.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr4812030309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása