Movie Tank

Obi-Wan Kenobi visszatérhet a következő Star Wars-filmekben

2016. november 29. - Sparrow

Na akkor pletykálkodjunk egy kicsit!

Felröppent a hír, miszerint lehetséges, hogy Obi-Wan Kenobi feltűnhet a Star Wars VIII. és IX. epizódjaiban. A karakterről köztudott tény, hogy már nincs az élők sorában, de mivel protekciós az Erőnél, még visszatérhet hologramdizájnos szellemként, ahogy azt tette az eredeti trilógia második és harmadik részében. 

Ewan McGregor, korunk egyik legsokoldalúbb és egyben leginkább alulértékelt színésze amúgy is azt nyilatkozta, hogy szívesen eljátszaná újra a karaktert.

ewan_mcgregor_obi-wan_kenobi.jpg

Gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki Kenobi figuráját tartja a korszakformáló csillagközi mese egyik legjobb karakterének. Ő volt az, aki McGregor remek alakításában még az előzménytrilógia legrosszabb pillanataiba is képes volt minőséget vinni. Ennek megfelelően egyértelműen várjuk vissza a legendás Jedi lovagot, akár a trilógia mellékszereplőjeként, akár önálló spin-off kontextusában.

A visszatérés lehetősége még tényleg csak pletykaként kezelendő, viszont ez a pletyka az Entertainment Weekly újságírójától származik, úgyhogy lehet rá adni, még akkor is, ha csupán különböző információmorzsákból összerakott, szubjektív vélekedésről van szó.

A Filmtrailer le is fordította nekünk a nyilatkozatot:

“Hm, halottam olyan pletykákat, hogy az egyik oka annak, hogy nem foglalkoznak az Obi-Wan spin-off-al, az az, hogy még korántsem végeztek vele a saga filmjeiben sem. Nem lennék meglepve, ha még a 9. rész előtt történne valami vele kapcsolatos dolog. Amit én csinálok, az kb olyan, mint a CIA kém-tevénysége, apró információmorzsákból próbálom összerakni a képet. És én úgy gondolom, lesz a saga filmjeiben egy szál, ami Obi-Wan-hoz, és a vele kapcsolatban álló emberekhez köthető. Korábban már írtak, hogy szerintem Rey-nek is van vele valamilyen kapcsolata – családi kapcsolat. Ha tényleg ez a helyzet, talán ez lesz a kivezető szál, ami a jövőbeli Obi-Wan filmhez vezethet. Ewan McGregor tökéletes korban van hozzá, hogy újra visszalépjen a karakterbe, és szívesen meg is tenné. Úgy gondolom, a film csak azért nem kapott még zöld utat, mert a sztori részben még most formálódik. Meglátjuk.”

 

Ha tetszett a poszt, like-old a blog Facebook-oldalát! Köszönöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr6012009086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lucifer Morningstar 2016.11.30. 13:04:21

Ne felejtsük el, hogy már az első részből (4.) kiderült, hogy a galaxisban Beru néne sem volt piskóta. A karakterére még nagyon sokat lehet építeni. Owen bácsi dettó, akár 8 új rész is szólhat róla.
süti beállítások módosítása