Movie Tank

James McAvoy támadásra kész a Széttörve új poszterén

2016. november 24. - Sparrow

Sötét sarkokban, sokat látott falak között névtelen árnyak M. Night Shyamalan visszatéréséről suttognak. Az egykor mesterműveket alkotó direktor a Hatodik érzékkel, A sebezhetetlennel és a Jelekkel néhány év alatt a legnagyobbak közé emelkedett, hogy onnan példátlanul nagyot zakózva bukjon a csalódást keltő mocsárba. Az utóbbi időszakban nem tudott maradandót alkotni, sőt, kifejezetten rossz filmeket csinált.

Januárban viszont izgalmasnak ígérkező, tudathasadásos tematikára épülő thrillert hoz, amelynek főszereplője nem más, mint az elmúlt évtized egyik nagy felfedezettje, James McAvoy. A film negatív főhőse 23 személyiséggel rendelkezik. Egyikük elrabol három fiatal lányt.

A (legtöbbször) férfi szándékai talán még önmaga számára is ködösek. Az viszont biztos, hogy közeleg valami nagy és rossz dolog. A fenevad.

split.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr6711994304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása