Movie Tank

Jövő szerdán kezdődik a 14. Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztivál!

2016. november 17. - Sparrow

A hagyományhoz híven idén is megrendezésre kerül Budapesten a rendkívül színvonalas Anilogue fesztivál. Az eseményre azért érdemes ellátogatni, mert a közelmúlt olyan aktuális és fontos animációs filmjeit tekinthetitek meg, amelyek jelentős részét egyhamar biztosan nem láthatjátok más platformon.

Az idei esemény november 23-a és 27-e között talál otthonra a főváros művészmozijaiban, így az Urániában, a Puskinban és az Art+ Cinemában.

anilogue_online_500x500_cropped_1.jpg

A fesztivál kínálatában ismét igencsak változatos összeállítás várja az érdeklődőket. A nyitófilm A vörös teknős lesz, amelynek pikantériája, hogy beszéd nélkül meséli el történetét, csupán a képekre és a létrehozott hangulati világra alapozva.

A 13 egész estés produkció között helyet kapott még a Cafard - Hazaút a pokolból című világháborús dráma, a Louise a parton, mely egy idős asszony túlélőkalandját meséli el, valamint a Szöul, végállomás című brutális zombifilm is. 

the_red_turtle_1.jpg

A versenyen kívüli szekcióban is érdekes alkotásokat vetítenek. Érkezik az Életem Cukkíniként című stop-motion animáció, a Kétbalkezesek elnevezésű gyerekfilm és a Páncélba zárt szellem: Az új fejezet névre hallgató cyberpunk thriller is, mely a hasonló című, 1995-ös klasszikusból táplálkozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr7311967161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása