Movie Tank

Közeledik az Y: Az utolsó férfi sorozat - Megvan a showrunner!

2016. november 16. - Sparrow

Nemrég fejeződött be a Preacher első évada, ami kifejezetten pofásra, még ha nem is túl képregényhűre sikeredett. A Vertigo kiadó másik kiemelkedően népszerű sorozata, az Y: Az utolsó férfi is tervben van, ráadásul végre megkerült a megfelelőnek gondolt showrunner.

A feladatot Michael Green fogja ellátni, akinek olyan címekhez volt már köze, mint a Hősök vagy a Smallville. Az úriember az eredeti képregénysorozat szerzőjével, Brian K. Vaughannal közösen írja a pilot epizód forgatókönyvét.

Az Y története egy egészen egyedi posztapokaliptikus helyzetet fest le. Megmagyarázhatatlan okból kifolyólag egyik pillanatról a másikra a Földön élő összes férfi és hím állat meghal. Kivéve Yorick Brown-t és majmát. A fiatal férfi útnak indul, hogy biztos helyre és válaszokra leljen egy nők által uralt, káoszba süllyedt, vérszomjassá váló világban. A történet a nemek közti egyensúly fenntartásának fontosságára, a párja nélkül megfelelően létezni képtelen fél esendőségére helyezi a hangsúlyt, izgalmas thriller keretein belül. Az első néhány rész magyarul is megjelent a Kingpin kiadó gondozásában.

y-last-man-header-1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr5411963829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása