Movie Tank

Mégis lesz Inhumans mozgóképes adaptáció!

2016. november 15. - Sparrow

Mióta a Marvel belelendült a forradalmi filmuniverzum módszeres építésébe, megszokottnak tekintjük, hogy évekre előre tudják, még ha nem is árulják el túl hamar a címeket, hogy mely produkciók fognak bemutatkozni a nézőknek. Sokáig úgy volt, hogy hamarosan köszönthetjük az Inhumans mozis adaptációját. A galaxis őrzői csapatfilmje bizonyította, hogy a kevésbé ismert hősökre is van kereslet, főleg, ha jó minőségben adaptálják őket, így a kockázat viszonylag kicsi lett volna, ám Kevin Feige és csapata végül úgy döntöttek, hogy kaszálják a tervezetet. 

Ám most mégis úgy tűnik, hogy lesz valami a dologból. Igaz, nem a moziban találkozhatunk a történet hőseivel, hanem a televíziók képernyőin. Az Inhumans-t az ABC csatorna fogja műsorára tűzni, náluk fut a mérsékelt népszerűségnek örvendő, de nemrég például Szellemlovas karakterét is feldolgozó A S.H.I.E.L.D. ügynökei. Az első két részt ráadásul nagy vásznon is meg lehet majd tekinteni az IMAX-premier keretein belül. Egészében nézve viszont tévés projektről van szó, aminek jobban örülnénk, ha Netflixes kezek között érlelődne, de azért így is reménykedhetünk az újabb izgalmas Marvel-kalandban.

inhumans.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr7111963785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása