Movie Tank

Zseniális a Páncélba zárt szellem első előzetese!

2016. november 13. - Sparrow

Micsoda hangulat!

Az animetörténet egyik legkultikusabb és egyben legnagyszerűbb darabja 2017-ben élőszereplős feldolgozás formájában tér vissza. Eddig óvatosan csepegtették a képkockákat, a kimért marketing alaposan feltüzelte a rajongókat. Most kiderült, hogy volt is mire stílusoskodni, hiszen a végre bemutatott első teljes előzetes elképesztően ütős produkciót vetít előre. Eszelős atmoszféra, durva akciók, mély gondolati tartalom és a talán élete alakítását nyújtó Scarlett Johansson.

Ide vele!

ghostinshellposter.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr6911957375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

óðinn 2016.11.14. 09:41:04

Elég látványos meg akciódús, az tény, de szerintem pont az eredeti anime hangulata (ami beszippantja és fenékre ülteti az ember) fog hiányozni belőle. (Egy előzetesből egyébként én nem merném megítélni, hogy S. J. valóban élete alakítását nyújtja-e.)
süti beállítások módosítása