Movie Tank

Elképesztően jól néz ki a Valerian és az ezer bolygó városa előzetese!

2016. november 10. - Sparrow

Emlékeztek még Az ötödik elemre? Milyen remek és hangulatos űropera volt! Luc Besson akkoriban még nagy műveket rendezett, ám azóta eléggé elsikkadt a tucatmasszában és inkább producerként támogat nálánál tehetségtelenebb filmeseket.

Ám most mintha valami történne. Már egy ideje rebesgetik, hogy Besson következő rendezése, a Valerian és az ezer bolygó városa minőségi mozgóképnek ígérkezik, ám most befutott az első előzetes, amire a legelső hiteles reakció legelőbb eltátott szájunk lehet. Egy biztos: Ez a film hihetetlenül látványos lesz. Van itt minden űrcsatáktól kezdve gigászi szörnyeken át a különféle mutatós scifi-kütyükig.

valerian.jpg

Remélhetőleg a történet méltó lesz a mű vizualitásához, és nem kell újra átélnünk azt a kellemetlen élményt, amit nemrég a Jupiter felemelkedése szállított. Az alapvetésen nem múlik, a sztori ugyanis kettő időutazó ügynökre fókuszál, akik a trailer képsorai alapján meglehetősen akciódús nyomozásba keverednek. A főszerepekben Cara Delevingne és Dane DeHaan lesz látható, de feltűnik még Ethan Hawke, Clive Owen és Rihanna is.

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr8111948587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása