Movie Tank

A gyűrűk ura visszatér a moziba... csak egy kicsit másképp

2016. november 08. - Sparrow

A remake-ek mellett manapság az életrajzi filmeknek is nagy divatja van, elsősorban azért, mert ezek a produkciók mindig szentimentális előnyből indulnak az Oscar-gálán. Hamarosan nem kisebb ember, mint J.R.R. Tolkien fog megelevenedni a vásznakon, hiszen a közeljövőben a nagy író is megkapja a maga mozgóképes biográfiáját. 

A Middle Earth munkacímen futó produkció 2019-ben érkezhet a filmszínházakba. Az alkotás rendezője James Strong lesz, aki leginkább a Ki vagy, Doki? című sorozat új szériája kapcán lehet ismerős. A történet a tervek szerint a zseniális mesemondó életének korai szakaszát fogja elregélni, kitérve természetesen Tolkien feleségére, Edith Bratt-re, és remélhetőleg azt is megtudhatjuk majd, hogy az író I. világháborús tapasztalatai mennyiben befolyásolták, alakították Középfölde népeinek sorsát. 

tolkien.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr6311943301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása