Movie Tank

Jön a Halloween '14!

2014. október 26. - Sparrow

Infók a tovább mögött!

halloween2.jpg

Igen! Ahogy az utóbbi időben elszórt hírfoszlányokból már nyilvánvalóan kitaláltátok, a korábbi esztendőkhöz hasonlóan ezúttal is lesz blog-halloween! A programnak a Halloween '14 nevet adtam. Ahogy eddig, úgy most is három napot fog felölelni az ünnepi rettegés, vér, és halál, na meg a hőn szeretett terror!

A Halloween '14 néhány nap múlva, október 30-án, csütörtök reggel veszi kezdetét, áttombolja 31-ét, és november 1. délutánján zárul. Naponta három cikk fog kikerülni a blogra, azaz kilenc darab horrort ajánlok majd a figyelmetekbe a blog-halloween során. Igyekeztem minél változatosabban összeállítani a programot, szóval lesz itt vérszívás, torzulás, büntetlen gyilkolás, kísértetjárás, miegymás. Újabb és régebbi, jó és kevésbé jó művekről egyaránt szó esik majd.

Tehát, hogyha Te idén nem szeretnél jelmezes házibulikban fetrengeni, hanem inkább otthon maradnál a haverokkal, a barátnőddel/barátoddal, vagy akár egyedül borzongani, akkor nyugodt szívvel kattints a Movie Tank-ra, mert a változatos cikksorozat posztjait olvasgatva biztosan meg fogod találni a számításodat!

Movie Tank Halloween! Idén is! Jön a Halloween '14!

3 nap, 9 cikk, és kedden délután egy kis játék is érkezik bemelegítésként!

Nem lesz nyugodt az álmod. 

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr726830961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása